algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden van zijn gebaseerd op de wet 'Koop op afstand'

    Algemeen

 1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat.
 2. Alle vermelde bedragen op deze website zijn in euro’s,  voor de geregistreerde kappers zijn de prijzen exclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld.
 3. Goldlinehair.nl is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor één of meerdere wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen.
 4. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
 5. Al onze producten zijn meestal uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde producten onverhoopt niet meer voorradig zijn, worden deze gecrediteerd en dient u dit opnieuw te bestellen. Wij houden niets in backorder.
 6. Onze artikelen dienen met kappersvakkennis gebruikt te worden.

   Betaling & Levering

 1. Wij accepteren de volgende betalingsmethoden: Ideal via uw eigen bank of paypal, of vooraf overmaken
 2. De bestelde producten worden conform de door u bij de bestelling aangegeven verzendmethode verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen. Wij kunnen via deze webwinkel niet op rekening leveren.

   Omruilen & Retouren

 1. Omruilingen en retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website te worden aangemeld. Niet of te laat aangemelde retouren zullen niet worden geaccepteerd.
 2. U kunt uitsluitend ruilen of retourneren indien u deze in de originele verpakking aan ons terug laat bezorgen.
 3. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening tenzij er een leveringsfout is gemaakt door goldlinehair
 4. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij goldlinehair verantwoordelijkvoor deze goederen.
 5. Indien u geen vervangend product wenst, zullen wij binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een correct rekeningnummer; dit kunt u doen op de pagina met uw persoonlijke gegevens.
 6. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de producten:
  1. Beschadigd zijn.
  2. Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.
  3. Alleen artikelen die ongeopend en ongebruikt zijn kunnen retour.
   

  Privacy & Klachten

Goldlinehair.nl zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat u toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zullen wij uw gegevens hiervoor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken op de pagina van uw persoonlijke gegevens.

 1. Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken, behoudens waar dat nodig is om de bestelling uit te voeren.
 2. Klachten van welke aard dan ook jegens een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.
 3. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de wet 'Koop op afstand' van toepassing.
Deze algemene voorwaarden van zijn gebaseerd op de wet `Koop op afstand`

Algemeen
1.Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat.
2.Alle vermelde bedragen op deze website zijn in euro’s,voor de geregistreerde kappers zijn de prijzen exclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld.
3.Goldlinehair.nl is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor één of meerdere wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen.
4.Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
5.Al onze producten zijn meestal uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde producten onverhoopt niet meer voorradig zijn, worden deze gecrediteerd en dient u dit opnieuw te bestellen. Wij houden niets in backorder.
6.Onze artikelen dienen met kappersvakkennis gebruikt te worden.

Betaling & Levering
1.Wij accepteren de volgende betalingsmethoden: Ideal via uw eigen,paypal of vooraf overmaken.
2.De bestelde producten worden conform de door u bij de bestelling aangegeven verzendmethode verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen. Wij kunnen via deze webwinkel niet op rekening leveren.

Omruilen & Retouren
1.Omruilingen en retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website te worden aangemeld. Niet of te laat aangemelde retouren zullen niet worden geaccepteerd.
2.U kunt uitsluitend ruilen of retourneren indien u deze in de originele verpakking aan ons terug laat bezorgen.
3.De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening tenzij er een leveringsfout is gemaakt door goldlinehair.nl.
4.U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij Goldlinehair.nl verantwoordelijk voor deze goederen.
5.Indien u geen vervangend product wenst, zullen wij binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een correct rekeningnummer; dit kunt u doen op de pagina met uw persoonlijke gegevens.
6.Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de producten: 1.Beschadigd zijn.
2.Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.
3.Alleen artikelen die ongeopend en ongebruikt zijn kunnen retour.


Privacy & Klachten


Goldlinehair.nl zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat u toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zullen wij uw gegevens hiervoor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken op de pagina van uw persoonlijke gegevens.
1.Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken, behoudens waar dat nodig is om de bestelling uit te voeren.
2.Klachten van welke aard dan ook jegens een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.
3.Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de wet `Koop op afstand` van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gastenboek

 • 17-07-2019 - Echt een super klantenservice! Dit heeft Goldlinehair echt op meerdere...  lees meer
 • 28-05-2019 - Zeer mooi haar, prachtige kleuren..
  De wefts zijn mooi vol,...  lees meer
 • 26-05-2019 - Geweldig haar, zo dik en gezond haar, en volle...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2019 Goldlinehair extensions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel